Om GrowSpace Mossige

GrowSpace Mossige har nettbaserte kurs i gravefri dyrking. Gjennom et seks ukers kurs kan du lære å bli en trygg gravefri hobbydyrker.

Kurset er lagt opp slik at du vil ha all kunnskapen du trenger for å få en super jord med et levende økosystem, som gir deg sunne planter – og alt dette med en langt mindre arbeidskrevende metode.

Nysgjerrig? Meld deg på gratiskurset, og finn ut om denne metoden er noe for deg! Du kan lett melde deg av etterpå, om du ikke vil få mer informasjon om gravefri dyrking når gratiskurset er over.

Kursleder Cecilie Mossige er kunstner, hobbydyrker og tekstprodusent, lokalisert i Oslo. Hun har erfaring fra praktisk kursvirksomhet innen gravefri dyrking, og dyrker grønnsaker og bær til eget bruk på en gravefri parsell i Oslo. På parsellen ekseperimenters det med forskjellige metoder for jorddekking, gjødsling, vedlikehold, kompostering og oppal. Samtidig dyrker hun i beholdere på balkongen, og aler opp planter inne og ute. 

Det er fullt mulig å dyrke i byen – selv på begrenset plass. Har du tilgang til jord i terrenget, kan du gå over til gravefri dyrking. Les mer om denne metoden på siden vår! 

Finn oss på Facebook for mer om nettkurs! Du kan også få vite mer gjennom å klikke på  knappen nederst.