Lær mer om kompostering – gratis epostkurs

Meitemark på komposthaug

Vi hobbydyrkere har ENORM nytte av god kompost. Den kan brukes til alt: Gjødsel, jorddekke, forbedre plantenes immunforsvar, hjelpe jorden holde på fuktighet… listen bare fortsetter.

Problemet kan derfor ofte være at vi får for lite kompost! Samtidig lever vi jo vanlige liv som forbrukere, og skaper kontinuerlig mat- og papiravfall i husholdningen vår. Dette vil si at vi alle har tilgang til en stor mengde ressurser til kompostering.

Om du har lyst til å få en innføring i hva kompostering egentlig ER, og hvorfor det er så bra for jorden din – klikk på knappen her og meld deg på vårt gratis epostkurs om kompost! Du får tre leksjoner, rett i innboksen din.

I høst (2023) lanserte GrowSpace det aller første nettkurset i kompostering, «Bokashi for hobbydyrkere». Snart kommer det neste – et kurs i japansk pappeske-kompost.

Tar du gratiskurset vårt på epost, får du eksklusiv invitasjon til den aller første runden av kurset i japansk pappeske-kompostering. Denne morsomme metoden er genial for deg som bor i leilighet, eller for deg som ikke har mulighet til å kompostere ute om vinteren. Kurset er unikt i Norge, og tilbys ingen andre steder!