Hva er gravefri dyrking?

Denne dyrkingsmetoden baserer seg på å kopiere det naturen gjør for at planter skal vokse og trives. Hvis du har sett deg litt rundt når du går tur i skogen, har du sikkert lagt merke til at det vokser og gror – helt uten at noen behøver spa-vende skogbunnen og strø kunstgjødsel hver vår.

Naturen har nemlig utviklet seg slik at det finnes et helt univers under bakken, finstilt etter milliarder av år, med mikroorganismer og smådyr som lever tett sammen med plantenes røtter. Dette skaper en syklus som gjør jorden fruktbar og levende, og gir plantene alt de trenger for å vokse, sette frukt og holde seg friske.

Vil du vite mer om hvordan dette kan brukes i DIN hage, og hjelpe dine planter? Meld deg på dette gratis introduksjonskurset om gravefri dyrking, og se om denne måten å dyrke på kan være noe for deg!

Trykk på knappen under for å komme til påmeldingsskjemaet. Kurset sendes på epost.