Liten plass i vinduskarmen, og ikke drivhus?

Du kan allikevel ale opp de fleste småplantene dine selv!

Årets så-kurs starter snart!

Yey, januar, og endelig på tide å så! Trass minusgrader, frost og snø, kan du sette i gang med plantestartingen allerede nå.

Visste du at selv om du mangler drivhus, og har liten plass i vinduskarmen, kan du fint klare å ale opp alle plantene du trenger til bedene dine?

Jeg har selv begrenset med vinduskarm, ikke drivhus, og kun få kvadratmeter privat hage. Allikevel driver jeg enkelt frem alle småplanter til parsellen min selv, ved hjelp av forskjellige oppfinnsomme metoder. For et par år siden innså jeg at disse metodene er noe som flere hobbydyrkere kunne trenge.

Kurset «Plantestarting uten drivhus» ble lansert på nyåret 2020, og ble veldig populært. I dette kurset lærer du å ale opp ferdige, sunne småplanter som du kan sette ut i ditt nye gravefrie bed, gjennom hele sesongen!

Ny runde av dette artige så-kurset er rett rundt hjørnet! Påmeldingen åpner 17. januar.

NB – akkurat dette kurset kjører jeg kun EN GANG I ÅRET, så om du er interessert bør du merke deg følgende:

For deg som står på epostlisten min, vil det bli en skikkelig rabatt om du melder deg på raskt! Jeg ønsker meg nemlig at flest mulig melder seg på denne runden, så vi blir en skikkelig gjeng. Slik kan vi ha det gøy, så, diskutere og følge hverandres prosjekter SAMMEN. Det er rett og slett mye festligere enn å holde på alene. Vi er vel mange som har abstinenser på det sosiale for tiden… (Du kommer på epostlisten ved å melde opp for gratis kurs eller kalender.)

Etter gjennomført kurs, vil du…

– Ha laget dine egne geniale så-beholdere, som fungerer som mini drivhus og lar deg så hele året utendørs

– Kunne så direkte ute midt på vinteren, og høste herdige grønnsaker på tidligst mulig tidspunkt

– Kunne forbehandle (stratifisere) frø slik at de spirer lettere

– Kunne motvirke vanlige sykdommer og udyr i plantestarting innendørs

– Vite både hvordan du gjødsler småplantene dine, og beskytter dem ved utplanting

Slik vil du kunne spare penger på innkjøp, få mer tid i vår-rushet og mer plass inne i vinduskarmen. Småplantene dine blir også sterke, kompakte og ferdig herdet med disse metodene.

Interessert? Meld deg opp på epostlisten vår, og få vår gratis kalender på kjøpet: